Anna Anka är spårlöst försvunnen från …

Typiskt va, när man äntligen är här så är Anna Anka bortrest till Paris och kommer hem dagen efter jag åker hem… kan det vara mer otur!? Jag hade ju tänkt att bjuda henne på lunch och tacka för det fina paketet jag fick för några dagar sedan.She is Fabulous och supertrevlig!Petré&Anka

Det här inlägget postades i Blogg, Stor puff och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Anna Anka är spårlöst försvunnen från …

 1. micke_smile skriver:

  Du så synd tycker jag ändå inte om dig, haha.. Du kommer ha det fett där ändå. Living LARGE!/Trosmannen ;-)

 2. WOW skriver:

  Anka är fab. Men du Johan är FAB, såå fantastisk. Ha det grymt bra i USA.

 3. Federley skriver:

  Gud vad du får roa dig gubben! Lev o njut!

 4. Federley skriver:

  Btw, jag älskar Anna Anka!